Vrienden van ZemZem

Heeft u geen plek op de boekenplank maar wel hart voor ons blad? Of bent u een trouwe abonnee die ZemZem wel extra wil steunen? Word dan vriend van ZemZem.

ZemZem is het enige Nederlandstalige tijdschrift over het Midden-Oosten, Noord-Afrika en de islam. Het vormt daarmee een belangrijk podium voor experts in Nederland en Vlaanderen. Zij geven verdiepende en verrassende informatie over de regio en de religie. Daarmee gaat ZemZem verder dan doorsnee media en levert het een inhoudelijke bijdrage aan het wetenschappelijk en publiek debat. 

ZemZem heeft geen winstoogmerk en draait volledig op vrijwilligers. Om de kosten te dekken kunnen wij een steuntje in de rug goed gebruiken. We hebben twee soorten vrienden: sadiq en ashiq.

Sadiq (€ 20,00 p.j).: Als dank voor uw steun, krijgen vrienden van ZemZem een VIP-onthaal met attentie bij de lancering van ieder nummer.
Ashiq (€ 50,00 p.j).: Als dank voor uw steun krijgt u een VIP-onthaal met attentie bij de lancering van ieder nummer en één keer per jaar een cadeau.

Ga voor het sluiten van een vriendschap webshop.

U kunt ook altijd een eenmalige donatie naar keuze doen door een bedrag over te maken op NL72INGB0000010073 t.n.v. Stichting Soera o.v.v. ‘Donatie’.

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in ZemZem!

Vaste lezer worden? U kunt in onze webshop een jaarabonnement afsluiten (22,50 per jaar). Ook kunt u hier losse nummers bestellen.