Over ZemZem

ZemZem is een Nederlandstalig, papieren tijdschrift dat tweemaal per jaar verschijnt. In meer dan 100 pagina’s per nummer streeft ZemZem ernaar informatie, visies en meningen over het Midden-Oosten, Noord-Afrika en de islam te publiceren die niet in de doorsnee media te vinden zijn. Daarnaast biedt ZemZem Nederlandstalige onderzoekers een platform om hun lopende of recent afgeronde onderzoek te presenteren. Op die manier wil ZemZem een inhoudelijke bijdrage leveren aan zowel het maatschappelijk als het wetenschappelijk debat in Nederland en Vlaanderen. De auteurs en de redactie zijn dan ook wetenschappers en journalisten met uiteenlopende expertises.

Hebt u een voor ZemZem relevante expertise en interesse om een bijdrage te leveren? Stuur dan een abstract van maximaal 200 woorden naar de redactie via info@zemzemtijdschrift.nl. De redactie neemt contact met u op over de mogelijkheid het uit te werken tot een volledig artikel. Gebruik bij het schrijven voor ZemZem de stijlwijzer.

ZemZem is een uitgave van Stichting Soera.

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in ZemZem!

Vaste lezer worden? U kunt in onze webshop een jaarabonnement afsluiten (22,50 per jaar). Ook kunt u hier losse nummers bestellen.